Rólunk

2017 évben alakult vállalkozásunk célja, hogy felhívja a figyelmet az elektroszmog okozta veszélyekre és kihívásokra. Felmérjük otthonában, munkahelyén és a közösségi terekben jelenlévő sugárzásokat, elsősorban az elektroszmogot. Felhívjuk a figyelmet azon terekre, ahol a sugárzás mértéke és a tér használatának gyakorisága egészségügyi kockázatot rejt az azt használók számára. És végezetül, a Space Harmony System szabadalomnak köszönhetően, egy magyar találmány segítségével harmonizáljuk a teret, megszüntessük, csökkentsük a káros sugárzást.

Felismertük, hogy a 21. századi betegségek és egészségügyi problémák kialakulásában jelentős szerepet vállalnak azok sugárzások, melyek a modernizációval egyre nagyobb számban használt elektromos készülékek és hálózatok mindennapos használatából származnak, így különösen az árammal működő használati eszközök, mint a telefon, számítástechnikai eszközök, háztartási gépek, wifi hálózat, egyéb elektromágneses terek.

Minden elemző arra számít, hogy az árammal működő és elektroszmogot kibocsátó eszközök száma nem csökkeni, hanem növekedni fog a közeljövőben. Mindennap lehet olvasni, hallani például az elektromos autók számának robbanásszerű növekedéséről.

Az elektroszmogot nem lehet látni és nem tudjuk kikapcsolni. Életünk mindennapi részévé vált! Mi abban nyújtunk segítséget Önnek és családjának, hogy az Önöket ért sugárzás mértékét csökkentsük elfogadható szintre.

E-smog

Elektroszmognak az elektromos és mágneses terek, valamint a rádiófrekvenciás sugárzások által, a szervezetet érő terheléseket nevezzük.

Az élő szervezet sejtjei valójában elektromágneses irányítás alatt állnak. A természetben jelen lévő 0.1 – 100 Hz frekvenciasávba eső elektromágneses hullámok, szabályozzák a testben végbemenő biológiai és kémiai folyamatokat. Ebben a tartományban mozgó hullámokat hoznak létre a viharok, földrengések vagy a Föld mágneses tere, de háztartási gépek is ilyen frekvenciájú elektromágneses hullámokat keltenek. Szervezetünk nagyon érzékeny az elektromágneses tér változásaira, gondoljunk csak a fronthatások által okozott rossz közérzetre, vagy az időjárástól függő hangulatváltozásokra, melyek magyarázata a légköri elektromosság változásaiban keresendő.

Attól függően, hogy milyen frekvenciájú elektromos sugárzás éri a szervezetet, bekövetkezhet a testhőmérséklet emelkedése. A tartós behatás esetén több tanulmány által is igazolt egészségkárosító zavar alakulhat ki: alvászavarok, ingerlékenység, szív- és érrendszert érintő betegségek, ismétlődő megbetegedések, meddőség léphetnek fel. Napjainkban a technika rohamos léptékű fejlődése következtében, sajnos már akaratunktól függetlenül is ki vagyunk téve a mesterségesen generált elektromágneses hatásoknak.

Szolgáltatásaink

Tájékoztatás

Ingyenes szolgáltatásunk részeként tájékoztatást adunk emailben, telefonon vagy személyesen az elektroszmogról, hatásairól, a védelem lehetőségeiről. Munkaadóknak tanácsot adunk a jogszabályi háttérről és kötelezettségekről (33/2016. (XI.29.) EMMI rendelet).

Felmérés

Akreditált eszközeinkkel és tapasztalt kollégáinkkal felmérjük az Ön otthonában, munkahelyén vagy közösségi térben lévő elektroszmog sugárzást.

Kockázatelemzés

A felmérési eredmények alapján kockázatelemzést végzünk, mely alkalmas a 33/2016. (XI.29.) EMMI rendeletben szabályozott munkaadói kötelezettség teljesítésére.

Kiegészítő termékek

Lehetőség van telefon, személy és autovédelmi eszközök rendelésére, melyek az ingatlanokon túl, mobil védelemmel az otthont elhagyva is elektroszmog-védelemmel látják el használóikat.

Ingatlanok harmonizálása

Egyedileg kialakított, testre szabott ajánlatunk elfogadása esetén beszereljük a Space Harmony System ingatlanvédelmi eszközét, melyre 25 év garanciát vállalunk.

Árak

ingatlan Felmérés 100m²-ig
50.000 Ft + ÁFA
vidéki helyszín esetében 60.000 Ft + ÁFA
ingatlan Felmérés 100m² felett
egyedi ajánlat
100m² feletitti ingatlanok esetében kérje egyedi ajánlatunkat!

A kockázatelemzés elkészítésére és az általunk javasolt fizikai elektroszmog-védelem kiépítésére minden esetben egyedi ajánlatot adunk.

A kiegészítő termékek árai:

Telefonvédelem

22 mm x 2 mm

0,1 légköbméter

11 000 Ft

13 970 Ft

Személyvédelem

30 mm x 2,2 mm

2 légköbméter

22 000 Ft

27 940 Ft

swarovski kristállyal

30 mm x 2,2 mm

2 légköbméter

25 000 Ft

31 750 Ft

Autóvédelem

40 mm x 8 mm

6 légköbméter

60 000 Ft

76 200 Ft

swarovski kristállyal

40 mm x 8 mm

6 légköbméter

65 000 Ft

82 550 Ft

Kapcsolat

Phone: 00 36 43 4343 43 43
E-mail: teszt@teszt.hu
Address: 2345 budapest x.utca 30.