2017 évben alakult vállalkozásunk célja, hogy felhívjuk a figyelmet az elektroszmog okozta veszélyekre és kihívásokra. Felmérjük otthonában, munkahelyén és a közösségi terekben jelen lévő elektroszmogot. Felhívjuk a figyelmet azon terekre, ahol a elektroszmog-sugárzás mértéke és a tér használatának gyakorisága egészségügyi kockázatot rejthet az azt használók számára. A Space Harmony System szabadalomnak köszönhetően, egy magyar találmány segítségével harmonizáljuk a teret, megszüntetjük, vagy minimális szintre csökkentjük a káros sugárzást.

Felismertük, hogy a 21. századi betegségek és egészségügyi problémák kialakulásában jelentős szerepet vállalnak azok a sugárzások, melyek az egyre nagyobb számban használt elektromos készülékek és hálózatok mindennapos használatából származnak, így különösen az árammal működő használati eszközök, mint a telefon, számítástechnikai eszközök, háztartási gépek, wifi hálózat, egyéb elektromágneses terek.

Minden elemző arra számít, hogy az árammal működő és elektroszmogot kibocsátó eszközök száma nem csökkeni, hanem növekedni fog. Új technológiák nyernek teret. Mindennap lehet olvasni, hallani például az elektromos autók számának várható, robbanásszerű növekedéséről.

Az elektroszmogot nem lehet látni és nem tudjuk kikapcsolni. Életünk mindennapi részévé vált! Mi abban nyújtunk segítséget Önnek és családjának, hogy az Önöket ért sugárzás mértékét legalább elfogadható szintre csökkentsük.